perjantai 31. maaliskuuta 2017

Sneak peak märkätiloihin, jaiks.....

Kirjoittelin täällä jo hieman laattavalinnoista. Valinnat olivat ihan eri mitä olin alunperin visionut. Pinterestissä on iso kokoelma harmonista harmaata ja mikrosementtiä. On pakko myöntää, että jossain vaiheessa mieleen hiipi pieni epäilyksen siemen valinnoista. Olisiko sittenkin pitänyt ottaa sitä rauhallista harmaata, kestävätkö valinnat aikaa ja miltä ne pinnoilla loppujen lopuksi näyttää? Kokonaisuus näyttäytyy tietysti vasta, kun kalusteet on asennettu ja kaikki viimeistelty, mutta en malta olla vilauttamatta kuvia jo tässä vaiheessa.


Kaikki laatat tuli siis ABL-Laatat Oy:ltä ja meidän walk in-vaatehuoneen yhteydessä olevassa suihkussa on seinillä British Ceramics Tiles Form Wave White Satin ja lattiassa Fiandre Fahrenheit Of Cool. Alla seinä saumattuna ja tykkään ihan hirveästi. Valkoinen matta on juuri oikea pieneen tilaan ja laatan tekstuuri tuo kuitenkin vähän sitä jotain ilmeeseen. 10x10 laatta on ehkä vähän inhokkiani ja meidän ihana urakoitsija Teemu (joka siis monitaituri myös laatoittaa) suostui kokeilemaan 60x60 laatan laittamista, vaikka lattiassa on kaadot. Ja tuli NIIIIIIIIN hieno!


Marmorirakkaus kun syttyi niin siitä ei ollut paluuta. FAP Roma Statuario on livenä vielä satiinisempi ja mattaisempi kuin kuvissa ja on todella kaunis. Yläkerran wc:n seinä ja lattia tehtii sillä ja tattadadaa.... 


Märkätilojen (ja ehkä koko asunnon) rakkauspaikka, alakerran suihkuhuone. Sydän pomppasi kurkkuun, kun näin tämän valmiina. FAP Roma Statuario 75x150 koossa ja mattavalkoinen rektifiotu seinä laatta on FAP Function White 30 x 60. 


Olen ihan supertyytyväinen laattavalintoihin ja märkätilojen kokonaisuuteen. Ne sopivat yhteen, mutta eivät ole ihan samaa laattaa. Iso kiitos ABL-Laatta Oy:lle superihanasta ja asiantuntevasta palvelusta suunnittelu ja tilausvaiheessa niin valinnoissa, kuin menekkien laskennassa. ABL:n Marika osasi todella heti sanoa, mikä laatta käy parhaiten yhteen minkäkin kanssa ja asionti oli ihan käsittämättömän vaivatonta ja sujuvaa. Ja tietysti laatoituksen uskomattoman tarkasta ja siististä jäljestä meidän mahtavalle Teemulle ja Päiville , huikean hienoa laatoitus työtä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti